Pizzerian :)

Har preci varit på pizzerian och ätit pizza :) mums :D nu ska jag åka med Nella hem och Nanna där i natt :)

Zigge va och galoppera på Jägersro idag :) gick super :) fy jävlen va han kan pinna på ;) de ska han ju få följa med på fler ggr :)

Nella följde med hem och hjälpte mig att rida siarl och tude :) hon tyckte siarl va så fin så hon sa "jag hade lött kunnat köpa denna underbara ponny" blir man glad elr vad? :D <3

Nej, nu ska vi köra ;)

Min mobil har varit död och jag har inte kunnat bloggat :/


Cyaa <3


Stuteri Ollie.

Ingen som är sugen på en tävlingsponny elr bara en skogsmulle häst/ponny? Då tkr jag att du ska ta en titt på stuteri ollie i båstad. Dem har super fina ponnyer, och nästan alla går t toppen! :)
som sagt, alla mina förutom zigge kmr därifrån. och bara kolla var dem ligger idag :P
e ponnyn/hästen inte inriden elr du vill ha den utbildad. skicka den t mig, jag rider in och rider till ponnyer/hästar :)
deras hemsida som jag tkr ni ska kika in på ;) www.stuteriollie.com

Min presentation..

hej!
ja, jag tänkte göra en presentation om mig och mina hästar för er som är nya bloggläsare och uppdatera dem gamla :)
Soma sagt, jag heter Nelly Bengtsson och är 13 år och bor i stidsvig utanför klippan. Jag har en bror, mamma och pappa. jag har 4 egna hästar och 2 på inridnig/tillridning. jag rider in och rider till häst. har gjort de i 2 år :) Jag tävlar min ponnyer på lite olika nivåer.
Ollies Daylily:
Min bästa ponny, hon är en B-ponny på 1.30 cm. hon går nationella Msv B :) Har inte ännu satt en nolla. men de e rutinen som fattas. hon blev inriden för 2 år sen av mig. Hon va den första ponnyn jag red in :) Hon är super snäll i ALL hantering! aldrig att hon skulle göra ngt. Ni får följa henne mer här i bloggen. Hon är även TILL SALU!
Ziggy Stardust:
Min prickiga B-ponny som har varit skadad i 1 år ungefär. men nu är han frisk och är fullt igång och ska börja tävla igen! Han har jag hoppat LA med, och där har vi vinster :) han är genom snäll ALLTID! Han blir VÄLDIGT het i hoppningen, i "vanlig" ridning som jag kallar de, så är han ko lugn! gör bara vad han ska :) han har gått SM med förgående ryttare där han kom t A-final :D MIN fina ponny <3
Magic Prince:
Min underbara C-ponny. Han red jag in för 1,5 år sen. och idag hoppar han LA med plac :) Han har alltid varit snäll och e de fortfarande! han ska börja hoppa Msv B nu i sommar :)
Prince Siarl:
Min D-ponny, han blev inriden för ca ett halv år sen och har stått skadad i ca 3-4 månader. men nu är han igång och ska börja små hoppa pay and jump. Som ni har förstått så har han nada rutin. han kmr bli super fin, men de kmr oxå ta tid. han är väldigt tittig och feg. Han e super snäll!
sen har jag ju två på tillridning och inridning!
Firefox:
En super snäll C-ponny på 4 år. inriden för 1 år sen ungefär, av mig :) och nu ska han ridas till :) Han är även t salu :) Mer info på, www.stuteriollie.com
Lovely:
Är ettt C-ponny sto  som jag håller på att rida in. hon är super snäll men mkt motor i henne ;) hon är oxå t salu ;) mer info, www.stuteriollie.com
båda två e från stuteri ollie i bådstad :D
alla mina hästar förutom Zigge kmr från stuteri ollie :) och alla deras hästar blir super fina!
så, nu tror jag ni fick reda på lite om mig ;)
cyaa <3

NU !

Ska jag börja blogga igen, och detta e seriöst!

Va i stallet när de regnade som mest, så klart.. Red prick och Lilly!

Zigge va otroligt lugn, blev riktigt chockad asså! Helt underbar va han!
Lilly kändes konstig i början, men sen kom jag på att de va ju för jag red Zigge innan. Men sen när jag hitta henne va hon helt underbar! Riktig pingla de!

E så sjukt taggad t Börjes! Ska ha med Lilly, och själv klart har jag med mig trveligt sällskap, steff, mamma, tudde, Cajsa och Frida! Cajsa ska oxå hoppa :D <3

Nu ska jag skala nypäror och sen ska jag gå upp och pausa innan maten e färdig, kyckling och nypäror ;) mums <3

Fick bli en galopp bild på sessan <3

Cyaa<3


RSS 2.0