sorry!!

förlåt så mkt!! men pappa har haft datan i sin lastbil när han har varit i väg, och de är bara denna som funkar.. så ja, uppdateringe har inte varit den bästa, men de ska vi ändra på! ;)

tja tja ;)

har redan hunnit vara en runda i sallet idag ;) red lilly en sväng och ici tog jambo :) och lilly, shiit asså så sjukligt fiin :D <3
nu är mina mostrar här och fikar och har de trevligt :D
senare ska jag upp till stallet igen och rida 2 ponnisar till ;) Poppe och siarl :D Poppe är den nya tillridningshästen, har haft han innan och då funkade de inte riktigt mellan oss, men vi gör ett försök till :) i veckan kmr där ännu en häst på tillridning :D asså, nu blir de lite ruljans på de :D kul :)
japp, imorgon är de skola igen -.-' så kul, elr inte! e så skoltrött....
fina pollarna ':D <3

Stuteri Ollie!

Stuteri ollie.
är du intresserad av en ponny? kvittar vilken storlek. gå in på http://stuteriollie.com/ . dem har en häst till dig. har super många fina ponnisar! så gott som alla går t topp inom ngn gren.
dem har en super fin vaack som jag har haft på in ridning. C-ponny som kan gå långt inom drssyr och hoppning!
stuteriollie ligger i båstad. den ponnyn du skulle kolla på e kanske inte den du hade tänkt dig. då plockar dem fram en annan stjärna. tro mig! dem har ngn ponny som passar just dig! alla mina ponnisar är ifrån stuteri ollie. kolla var dem är idag! (utom Zigge då förstås)
checka deras hemsida. ring dem maila dem. alla deras hästar finns inte på hemsidan. ring dem och säg vad du söker så kolla dem igenom sina hästar och hittar en elr flera som nog kan gå de du vill ha den till.
hoppas ni som söker ponny vänder er till dem!
kram ;*
lite dålig bild. men där finns filmer! gå ut på youtube sök på: OllieMollehusen

nu taggar vi!

japp! nu taggar jag iaf. till tävlingen imorgon med min prins som vann 2 klasser förra helgen. då blir man extra taggad till nästa tävling xd och han är bra i form och allt :D detta kmr bli bra :D
vill ni ha bild på outfit?
kram ;*

Kungen.. ;(

ja, min lilla kung får vi se hur de blir med ... :( va hos vetrinären med han igår... och de ser inte ljust ut... :/ han får en månad på sig och se hur han vill ha de... min lilla kung.. :(
Ziggy Stardust!
mamma såg en prickig ponny på hästnet. hon klicka så klart in och kalla på mig. denna va väl fin sa hon? njae sa jag. inte så glad för udda hästar. sen kolla jag vad han hade gått. jo, han hade ju faktiskt gått Msv B :) och där stod att hon ville byta mot en ponny som kunde gå på ridskola. vi hade ju bandis som va hur snäll som helst. jag börja maila med henne. och vi kom överens om att mamma och hon fick ta över de :P de slita med att vi skulle prova han. vi bestämde på onsdag kväll att vi skulle prova han på lördagen. på torsdagen skadar jag min stor tå ordentligt och kunde kanppt gå. så gott som bruten va den. jag studsa på kryckor ett tag typ torsdag fredag xd. jag var rädd att jag inte kunde provrida han. men jo vi bar oss iväg till nybro i kalmar. tog oss 1,5 timmar att köra dit. och steff satt i baksätet. när vi väl va framme stod den prickiga stjärnan i stall gången :) han va så fin :) rund om magen oxå förstås ;) jag hjälpte till med allt och vi bar oss ut t paddocken. Julia visa han lite och tog ngt språng med han. låg typ på 1 m ;) sen va de min tur. jag hade betok för korta läder. satt med knäna nästan utanför sadeln.. ;) haha, jag tyckte de kändes bra . ;) jag kände lite vad han kunde, och tyckte de kändes bra :)vi satte upp ett litet räcke som låg p 60 cm kanske. och sen bar de av. fort gick de ;) vroom.. jag liksom höll och sen släppte han en bit innan. och de gick inte på han. han skulle jag hålla hela vägen :) och sen gick de väl bra :) sluta på et räke på 1 m :) och allt kändes super :D vi gick in i stallet och stod där och pussades och jag bjöd han på morötter :) och vi va så gott som säkra på att vi skulle ha han. iaf jag ;) mamma va inte helt hundra. jag fick till och med et schabrak som inte Julia kunde ha som jag fick den dagen. vi hade inte bestämt om vi skulle ha han. vi åkte vidare till börjes och köpte fina nya saker till kungen! han måste ju va fin när han kom hem :) vi kom hem igen efter den bilresan :) mamma ringde till ägaren och sa att vi skulle ha han :D jag sken som en sol hela den dagen :D dem hade lite bekymmer om när vi kunde byta bland ponnisarna. de sluta med att vi åkte och hämta han dagen efter, alltså söndagen :D vi tog med min bandis och hade saker med som han skulle få. vi kmr fram och blir välkomnade av ägaren. jag gjorde vid min kung med mina saker som han skulle ha på vägen hem :D dem skrev ett kontrakt och skaka hand. och då va Zigge min :D vi kom hem till stallet och allt va bra. han va helt cool :D vi började redan att tävla 1 vecka efter vi hade hämtat han. och där fick jag mig en sken runda genom hela ridhuset :P sen har bara tävlingarna bara rullat på. vi blev kvalade t Msv B. sen blev han skadad och stod i ett halv år. sen va han på g igen. ha vann sin första start. sen gick de neråt igen. han blev sämre och  börja stanna igen. han fick stå ett tag. sen bestämde vi oss för att åka in t vetrinären. och där såg de inte så ljust ut.
denna ponny e galen när man sitter på ryggen. men när han är i stallet är han hur snäll och lugn som helst. longera e han hur lugn somhelst. men så fort man kmr upp på ryggen så blir han en vilde... Hans utseende har ändrat mig. nu vill jag h en udda ponny xd skimmel, skäck, bork, isabelle, ja alla uda färger ;) de en sån ponny som ska bli min nästa ;)
min och Zigges lilla historia i kort format.

men tja !

ja hallå!
nu ska jag göra ett nytt försök med att hålla igång bloggen :D
och till en början för att liva upp bloggen lite så kör vi på med en.....
FRÅGESTUND!!! :D
hoppas ni blir glada nu :D Ni får fråga exakt vad ni vill ;D bara att fråga på! och jag lovar att vara 100% ärlig på alla fråger :) svarar på alla fråger på söndag kl 21.00 :)
kram ;*
bjussar på bilden.. xd

RSS 2.0